Дошао је и тај дан, дан којем се ученици наше школе највише радују током читавог првог полугодишта – новогодишња приредба и подела пакетића! Вредно су претходних недеља припремали шоу који је данас изазвао овације, изведба ученика драмско-рецитаторске и музичке секције праћена је са више аплауза него било која до сада а о њој се причало током целог дана, и тек ће се причати. 

Тачно у подне у главном холу школе новогодишња свечаност започета је приредбом под називом „Леденков новогодишњи шоу“, ученици су у шаљивом приказу смене Нове године и „Старе године“ у виду емисије из импровизованог студија њихове УМКА-СС телевизије дочарали како замишљају смену година која се одвија у поноћ 31. децембра. У емисији је учествовао и Леденков новогодишњи бенд који је кроз песму и игру додатно загрејао атмосферу у холу. Након завршене приредбе, свим присутним ученицима, родитељима и гостима обратила се директорка школе, пожелевши свима још веселију, срећнију и успешнију годину. 

А затим је уследило оно чему се ученици највише радују – подела пакетића! Срећни смо што су у данашњем веселом дану са нама били и они који су пакетиће и обезбедили, Јована и Неша из ХО „Радост деци“ као и представници фирме „Меркле“, али и бројни родитељи и чланови породица ученика као и запослени школе. 

Погледајте у галерији како је изгледао данашњи дан као и снимак новогодишње приредбе,
У име свих ученика и запослених школе – СРЕЋНИ НОВОГОДИШЊИ И БОЖИЋНИ ПРАЗНИЦИ!

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА