Под покровитељством Министарства просвете уз слоган „Учинимо свет бољим“, ове године је од 21. до 29. октобра у Хали 2 Београдског сајма одржан 52. Сајам образовања и наставних средстава. Након неколико година паузе због епидемиолошке ситуације у свету и земљи, ове године наша школа је, захваљујући указаном поверењу организатора, поново била један од излагача на овој важној манифестацији.

Како је и предвиђено Годишњим планом рада Тима за маркетинг школе, убрзо по почетку школске године започели смо са одабиром и припремом материјала који су били изложени на штанду наше школе на овогодишњем сајму. Радови ученика из радионица практичне наставе са сва четири подручја рада, дидактичка и наставна средства, радови ученика са наставних и ваннаставних активности, секција, васпитног рада, пажљиво су одабрани у сарадњи чланова тима за маркетинг школе са сарадником за израду дидактичких средстава и помагала за децу и организаторима практичне наставе. Посебно је за ову прилику припремљен и промотивни материјал школе у виду рекламних оловки, нотеса, магнета, привезака за кључеве, шоља, лифлета, флајера и обележивача страница за књиге који ће бити дељени свим заинтересованим посетиоцима штанда. 

На сајму су посетиоце свакодневно, пре подне у пратњи наставника а после подне у пратњи васпитача, дочекивали наши ученици који су својим речима и кроз личне доживљаје представљали школу и дом ученика, своје радове и радове својих другара из школе и дома. Такође су ове године на штанду по први пут, као производ дугогодишње замисли да се сарадња школе и родитеља ученика додатно оплемени, биле изложене и књиге поезије и прозе родитеља ученика наше школе које су штампане у нашој графичкој радионици. 

Књига утисака која је за читаво време трајања сајма била на штанду, пуна је утисака и захваљујемо се на свакој написаној и изговореној речи, свима који су препознали труд, рад и чисто срце наших ученика чији су делови уткани у сваки експонат који су вам представљали на штанду. 

Видео Предрага Безбрадице са свечаног отварања сајма у недељу 22.10.2023. можете погледати на овом линку.

Фотографије направљене током свих дана сајма погледајте у галерији испод чланка.

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА