Традиционалном доделом награда и захвалница у четвртак 22. јуна 2023. завршен је овогодишњи избор за најлепше уређен зелени простор на Чукарици. Акција „Пролеће на Чукарици“ одржана је у организацији Градске општине Чукарица, а у оквиру манифестације коју организује ЈКП „Зеленило Београд“.

Најуспешнији учесници изабрани су у пет категорија: за најлепши балкон, најлепшу окућницу, зеленило око стамбене зграде, најлепше уређено школско двориште као и најлепше уређено двориште вртића.
У категорији најлепше уређено школско двориште наша школа освојила је 3. место!

Свим учесницима и победницима у овогодишњој акцији на свечаности у сали општине Чукарица честитала је председница Скупштине Лидија Јовановић:
– Акцијом „Пролеће на Чукарици“ трудимо да откријемо зелене површине које су са великим трудом и љубављу уређене и одржаване и тај труд наших суграђана желимо да наградимо и подстакнемо да оваквих кутака на нашој општини буде што више.“ – рекла је председница Скупштине.

Најуспешнији такмичари награђени су ваучерима за куповину садница и баштенске опреме, а првопласирани ће наставити учешће на конкурсу за најлепше уређене зелене површине у Београду.