Слушајући од пријатеља приче о нашој школи, активностима ученика и њиховим креативним радовима насталим на часовима практичне наставе и у оквиру секцијског рада у школским радионицама, Александра Ћирић пожелела је да још додатно ученицима олакша и улепша рад, да још више испоље своје креативне могућности. 

У ту сврху у среду 1. фебруара на адресу школе стигла је Sizzix BigShot машина за прецизно сечење и гравирање папира различите структуре, али и других материјала (пачворк, тексас, филц, кожа, сатен…), као и Неутрон Плус ручни нож за сечење (праволинијско и таласасто), перфорирање и биговање.
У сарадњи са школским радионицама као и Сарадником за израду дидактичких средстава и помагала за децу, ученици ће имати прилику да уз помоћ ових нових алата још више обогате палету производа који ће служити у сврху промовисања њихових знања и вештина на школским и ваншколским манифестацијама, али и промовисања школе кроз израду нових позивница, честитки, букмаркера и слично.

Хвала Александри што је препознала да би баш нашим ученицима ова великодушна донација донела пуно нових могућности да се изразе и похвале својим новим креативним делима!