Под паролом „Славимо Ускрс са најмлађима“ у тржном центру Ада Мол у Београду организовано је такмичење у духу предстојећих ускршњих празника.

Најкреативнији ученици из десетак сновних школа са територије ГО Чукарица у уторак 19. априла са почетком у 15 часова показали су своје таленте на такмичењу у фарбању великих ускршњих јаја. Петоро ученика наше школе, у пратњи наставника и васпитача, учествовало је у овој веселој манифестацији и том приликом осликали су своје велико ускршње јаје које ће бити изложено на последњем спрату овог веома посећеног тржног центра где ће сви посетиоци моћи да уживају у њиховој креацији током свих предстојећих празничних дана.

На овом такмичењу сви су победници, јер најважније је дружење и креативност, а ученици су као награду добили и 10 улазница за неку од пројекција у биоскопу које ће искористити одмах по повратку са распуста. Паралелно са фарбањем јаја за остале младе посетиоце организоване су Клик радионице где су се најмлађи посетиоци такмичили у специјалним игрицама или украшавању јаја. Програм су употпунили и ученици музичке школе „Ватрослав Лисински“.

Више фотографија погледајте у галерији испод чланка.

 

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА