Петоро ученика наше школе са подручја рада Хемија, неметали и графичарство у понедељак 20. маја у пратњи наставника кренули су пут Палића и Суботице, где ће се у уторак 21. маја одржати Републичко такмичење у знању и вештинама. 

По доласку на Палић, ученици су се сместили у Хотел „Парк“ на Палићу, одакле су кренули у целодневни обилазак овог нашег познатог туристичког места. Уживали су у призорима Палићког језера и ЗОО врта а љубазни домаћини ресторана Мала гостиона дочекали су наше ученике са посебним гостопримством.

У уторак су се упутили ка Суботици где је у ОИСШ „др Светомир Бојанин“ одржано 24. Републичко такмичење у знању и вештинама за подручје рада Хемија, неметали и графичарство. Учествовало је 20 ученика из седам школа са територије Републике Србије. 

Наши ученици су ове године постигли изванредне резултате!

За подручје рада ситоштампар:
1. место – Миле Бугарски
2. место – Биљана Петровић
3. место – Матеја Мијалковић

За подручје рада помоћник картонажера:
2. место – Дарко Дивљак

Честитамо свим ученицима и наставницима на постигнутом успеху!

Посебну захвалност дугујемо господину Миши Благојевић, власнику фирме БМД Кран Транс из Велике Моштанице, који је својом великодушном донацијом омогућио смештај за ученике у Хотелу Парк и њихов продужени боравак и уживање дан пре такмичења. 

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА