Двоје младих људи великог срца данас је посетило нашу школу и том приликом донирали су новогодишње пакетиће за све ученике. 

Зорана Китановски, долази из Глогоња, села покрај Панчева, има 16 година и ученица je другог разреда средње машинске школе у Панчеву.
– „Уназад две године се бавим хуманитарним радом, помажем људима на различите начине и самим тим се осећам лепше и испуњеније. Данас, када смо посетили Вашу школу и усрећили ону дивну дечицу која су ми заиста прирасла срцу, мало је рећи да се осећам тако.“

Зораниин брат, Зоран Китановски има 23 године, живи и ради у иностранству. 
– „Дуго сам планирао да на неки начин помогнем и обрадујем децу и након пар неуспелих покушаја, коначно сам реализовао свој план. Планирам да наставим са овим.“

Од срца се захваљујемо Зорани и Зорану у име свих ученика школе, на посети и поклонима који их увек обрадују као и на дружењу које ће ученицима сигурно остати у лепом сећању. Хвала и на дивном примеру – да тако млади људи већ поседују велико срце и остварују своје жеље да улепшају дане другима. Добро нам дошли када год имате прилику да нас обиђете!