Претходну Нову годину дочекали смо обазриво, у кругу ученика и запослених у школи, због свима добро познатих епидемиолошких разлога који су нас спутавали у великом слављу. Иако је било лепо, пожелели смо још тада да све наредне Нове године дочекамо онако како смо навикли – са другарима, родитељима, члановима породица и бројним гостима уз пакетиће и прааааву новогодишњу прославу. И већ овог децембра вратили смо се на стари, проверен рецепт!

У уторак 27. децембра 2022. године за све ученике и запослене у школи организована је прослава Нове године. Ученици драмско-рецитаторске секције традиционално су у холу школе за све присутне извели новогодишњу тачку под називом „Породично вече уочи дочека Нове године“, а ове године по први пут имали смо прилику да у тексту једне приредбе учествују и родитељи ученика наше школе, а чија су поезија и проза у сарадњи са графичком радионицом током овог полугодишта уобличени у књиге које су током дана и представили.

Након приредбе, свим присутним ученицима, запосленима, родитељима ученика и гостима обратила се директорка школе Валентина Радуловић, а онда је уследило оно што ученици највише воле – дружење са Деда Мразом којих смо ове године имали чак два и подела новогодишњих пакетића.

Ове године, пакетиће за ученике школе обезбедили су и на томе им се захваљујемо:
– Црвени Крст Чукарица у сарадњи са ГО Чукарица – слатки пакетићи
– Компанија ИДЕА и Меркатор-С д.о.о. у склопу традиционалног новогодишњег каравана – слатки пакетићи
– Рајфајзен банка – пакетићи са слаткишима и играчкама за све ученике 
– МОБИ Банка – пакетићи са слаткишима и играчкама за све ученике 

Посебну захвалност желели бисмо да искажемо представницима МОБИ Банке, који су у великом броју а у пратњи Деда Мраза присуствовали овом најрадоснијем дану за наше ученике, и увеличали њихово славље.

Након главног дешавања у холу, у зборници школе организовано је читање поетских и прозних дела горе поменутих мама ученика, Сање Дамњановић и Маје Векерле, као и поезије нашег школског психолога Јованке Јелић и наставнице Снежане Поповић, чему су присуствовали бројни гости и запослени.

Више фотографија са новогодишње свечаности можете погледати у галерији испод чланка.

У име свих ученика и запослених у нашој школи желимо вам срећне новогодишње и божићне празнике!

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА