На претходно одржаној седници, ученици-чланови Ученичког парламента дали су предлог да се у школи организује креативна радионица која ће за крајњи резултат имати изложбу у холу школе. Потребу да подрже своје талентоване другаре да ликовни израз и своје креативне замисли најпре осликају на платну или папиру, а затим и представе свим ученицима и запосленима у школи, поделили су са наставницима и васпитачима и убрзо је ова лепа идеја и реализована.

Током неколико дана вредно су израђивали радове, уз помоћ сарадника за израду дидактичких средстава и наставника у понедељак 7. новембра у холу школе постављена је изложба под називом „ЛЕПОТА СТВАРАЊА“ као заједнички пројекат Ученичког парламента и Тима за међупредметне компетенције, а поставка ће трајати до краја школске године.

Ученици који су изложили своје радове поносно су представљали своја мала-велика уметничка дела, а они који су ову лепу идеју претворили у стварност, такође су били поносни на своје залагање за другаре на састанку Ученичког парламента па су већ сада у припреми неке нове идеје, нове изложбе, маскенбал итд. 

У галерији испод чланка погледајте како је све изгледало. 

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА