Едукација деце је корак ка њиховој бољој будућности, да постану оно о чему су одувек маштала, стога Ада мол шопинг центар наставља едукативна дружења за децу путем којих пружа прилику да она кроз уметност, спорт и музику оплемењују нашу заједницу. Последњег дана септембра као оду почетку нове школске године, организован је велики дечији догађај под називом „Кад порастем бићу…“. 

Ученици основних школа Чукарице имали су прилику да својим креативношћу покажу како виде своју будућност и одговоре на задату тему. По пет ученика сваке школе окупило се око штафелаја и на сликарском платну представили су своје жеље, стремљења и маштања. У овом креативном изазову учествовали су и ученици наше школе.

Забавни део програма увеличала је и наша позната композиторка и педагог Леонтина Вукомановић, са својим хором Чаролија, изводећи најпознатије дечије хитове. За учеснике радионице Ада Мол је припремио атрактивне поклончиће па су наши ученици добили и бесплатне улазнице за биоскоп које ће у најскорије време искористити у још једном излету до Београда, чему се наши ученици увек посебно радују.

Како смо се провели, погледајте у галерији фотографија испод чланка. 

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА