Након нешто краћег летњег распуста него што су ученици иначе навикли, услед померања краја претходне школске године због надокнаде часова који због пандемије нису одржани по првобитно предвиђеном школском каллендаару, ученици наше школе су у четвртак 1. септембра 2022. године почели да од раних јутарњих часова пристижу на наставу, а школа и школско двориште добили су свој уобичајени изглед али и звук – граја, игра, смех и радост опет су одзвањали далеко, далеко…

Ученици који су на интернатском смештају, у пратњи родитеља или других законских заступника, такође долазе током читавог данашњег и сутрашњег дана, срећни што ће дане поново проводити у интернату са својим другарима, наставницима и васпитачима.

Надамо се да ће се ова школска година несметано одвијати до самог краја, да ћемо заједнички остварити неке нове успехе, освојити неке нове пехаре, медаље, испратити још једну генерацију основаца и средњошколаца и заједнички уживати у свему набројаном.

Свим ученицима, родитељима и запосленима у школи желимо срећан почетак школске године! 

И за крај,
подсећамо све родитеље, Центре за социјални рад и друге законске заступнике да је Упис нових ученика свих разреда основне и средње школе у нашој установи могућ током читаве школске године. Све информације можете пронаћи на ОВОМ ЛИНКУ.