Ученици средње школе, Габријел Тодоровић, Новак Гојковић и Зоран Стаменковић су учествовали у суботу 04.06.2022. године на Републичком такмичењу у стоном тенису које је одржано у О.Ш. “Драган Ковачевић“ у Београду. На такмичењу за средње школе, поред наше школе, били су присутни и ученици школа из Крагујевца, Суботице и Београда. У коначном пласману наши ученици су заузели 4. место.

Ученици наше школе оставили су сјајан утисак, како својом вештином и знањем играња стоног тениса, тако и лепим и спортским понашањем. Именовани ученици су на крају такмичења похваљени од стране организатора такмичења, судија и наставника за допринос унапређењу квалитета Републичког такмичења у школском спорту.

Након такмичења, ученици у пратњи Мирослава Лаловића, наставника физичког васпитања, обишли су музеј на отвореном на Калемегдану након чега су били и у Мек Доналдс ресторану на Теразијама.

Својим понашањем, залагањем и умећем, ученици су оправдали указано поверење од стране школе и допринели њеној репутацији.