Дочекали смо! Након великог разочарења претходне две године што због неповољне епидемиолошке ситуације нисмо били у могућности да овај, за све ученике наше школе, посебан и свечани дан прославимо онако како су то ученици навикли и радовали се током читавог периода школовања, ове године матурска свечаност обележена је у свом пуном сјају!

Припреме за овај велики дан почеле су још пре неколико седмица, када се почело са припремом драмско-рецитаторске тачке коју су ученици завршних разреда основне и средње школе данас извели на самом почетку матурске свечаности у 18 часова. Много радосних тренутака проживели смо сви заједно у претходним данима и у припремама одевних матурских комбинација, низале су се боје хаљина, кошуља, ципела и панталона, по која свечана фризура, шминка и накит, све то имало је током данашњег дана још и већи сјај!

Након приредбе матураната, директорка школе Љиљана Вукошић обратила се свим присутним ученицима и родитељима пожелевши им пуно среће у даљем школовању за матуранте основце, а средњошколцима да им живот буде леп макар онолико колико је нама било лепо свих ових година током њиховог школовања. Затим је уследила додела диплома и похвалница, пре свих за оне најистакнутије:

  • Ђорђе Митровић – ученик генерације основне школе
  • Габријел Тодоровић – ученик генерације средње школе
  • Милица Спасић – спортиста генерације основне школе
  • Александар Зупанац – спортиста генерације средње школе

Пошто су подељене све дипломе и похвалнице, уследило је оно због чега су сви ту а што нам је толико недостајало претходне године – матурска журка у трпезарији школе! Весеље и радост, осмеси, игра вратили су се на велика врата, била је ово једна од највеселијих матура свих ових година! 

Захваљујемо се свим ученицима, родитељима, запосленима и другим гостима што су нашим ученицима увеличали славље и данашњи велики дан за све њих! До наредне године… 

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА