Поводом обележавања овогодишње Дечије недеље под слоганом „Дете је дете да га волите и разумете“, данас је у главном холу школе по први пут организована прва самостална изложба радова некога од наших ученика. 

Од како је уписана у нашу школу, ученица Милица Спасић показала је изванредан таленат на пољу ликовне уметности. Њени цртежи, скице, ликовни радови израђени у различитим техникама окупирали су пажњу наставника ликовне културе, али и осталих наставника, васпитача и свих запослених у школи. Стога смо одлучили да ове године изложимо њене радове у главном холу школе, у среду 6. октобра 2021. године у склопу обележавања Дечије недеље.

Милица је током читавог дана била присутна током наставе у пре подневним, као и током васпитног рада у после подневним часовима и свим заинтересованим ученицима и запосленима у школи представљала своје радове, објашњавајући шта ју је инспирисало, чиме је посебно заинтересовала своје другаре, да крену њеним корацима и једног дана можда и они организују сличну изложбу, са својим радовима.

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА