У педиоду од 4. до 10. октобра и ове године традиционално ће бити обележена Дечја недеља која се широм света обележава током прве недеље октобра.

И ова Дечија недеља је прилика да деца остану у средишту друштвених настојања, да буду заштићена и срећна, да живе у подстицајном, здравом и сигурном окружењу у коме могу да остваре максимум својих потенцијала, а то се постиже континуираном бригом о заштити, унапређењу и промоцији дечијих права у којој учествују сви релевантни друштвени актери. Стога ће ове године Дечија недеља бити обележена под слоганом чија инспирација су стихови песме „Дете“ нашег великог песника Љубивоја Ршумовића:

„Дете је дете да га волите и разумете“

Због епидемиолошке ситуације овогодишњу манифестацију обележићемо са ученицима у кругу школе. У организацију и спровођење активности укључени су сви наставници и васпитачи, како би са ученицима кроз разноврсне активности обележили дечије дане, скрећући на тај начин пажњу на чињеницу да дечија срећа не сме бити умањена ни у специфичним условима пандемије. 

Активности ученика и радове на које су посебно поносни како они сами тако и сви наставници и васпитачи који су учествовали у организацији можете погледати у галерији испод чланка, а по први пут у школи је организована и самостална изложба радова наше ученице Милице Спасић о чему можете прочитати више у издвојеном чланку кликом на овај линк. 

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА