У складу са повољном епидемиолошком ситуацијом, Црвени крст Београд је организовао седмодневни одмор за ученике наше школе у одмаралишту Црвеног крста Александровац на Митровом пољу  у периоду од 3. до 8. августа 2021.

Уз велику подршку Београђана и Црвеног крста који су током претходних месеци обезбедили средства за ову прилику, са платоа наше школе 3. августа у 9 часова кренуо је аутобус пут Митровог поља са двадесет и седморо наших ученика у пратњи седморо наставника и васпитача као и једне медицинске сестре. У пратњи су били и волонтери Црвеног крста Чукарица који су ученицима употпунили одмор свакодневном организацијом радионица, спортских, рекреативних и других најразличитијих активности несебично се трудећи да им сваки дан проведен на одмору буде испуњем лепим сећањима. Цео опоравак реализован је уз поштовање прописаних епидемиолошких мера.

Галерију фотографија можете погледати испод чланка, а подсећамо све који ово читају да Црвени крст и град Београд настављају са прикупљањем средстава за овај традиционално важан програм Црвеног крста, те да ће самим тим и неки нови малишани у наредном периоду добити своју прилику за рекреацију, одмор и уживање.

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА