Са почетком од 20. јуна до 25. јула 2021 године, у сменама од 7 дана, одржава се ПЕТИ по реду летњи камп Владимира Вање Грбића. Између две планине Ртањ и Озрен, а позната као бања за болести дисајних путева, Сокобања је била логичан избор. Као и предходних година, камп прати велики број тренера, инструктора, лекара, психолога и особља које се труди да боравак деце протекне у најбоље реду а да за период боравка у кампу деца уче од најбољих.

Ученици наше школе и ове године полазници су овог кампа, Зоран и Зорица Стаменковић као чланови одбојкашке екипе који се иначе надмећу на великим такмичењима Специјалне Олимпијаде Србије, биће полазници овог кампа у периоду од 20. до 27. јуна 2021. године у пратњи тренера Анђелке Бранковић. 

Камп ће се реализовати на теренима хотела „Моравицаˮ, који ће бити домаћин учесницима и организаторима кампа. У периоду од 40 дана, камп ће угостити 800 полазника из чак 35 земаља. Такође, са њима ће радити око 80 тренера из Србије и иностранства. Поред рада на одбојкашким елементима, биће заступљена и шира едукација деце са циљем усмеравања на физичке активности за правилан развој. Биће организована и одбојка на песку, као и свакодневне вежбе за одржавање тела и правилно држање на базенима СЦ “Подина” у Сокобањи.