У петак 21. маја 2021. године одржано је Републичко такмичење у знању и вештинама за ученике завршних разреда средњих занатских школа где су учествовали и ученици наше школе Ковани Дилбер и Сремчевић Дејан који наставу похађају на смеру Машинство и обрада метала.

Овогодишња школа домаћин била је Средња занатска школа у Београду. Ученици су прво решавали тест знања а други део надметања подразумевао је израду практичног рада. Сваки тим чинило је по двоје ученика, у пратњи ментора, односно наставника школе из које долазе а учествовали су ученици из седам школа из свих крајева Србије. Наградни фонд обезбедили су донатори, тако да ниједно дете с републичког надметања не оде кући без малог кућног апарата и књиге на поклон од дародаваца који су пружили подршку организацији овог такмичења. Oсим доделе признања победницима, направљена је и нека врста извлачења награда и за све остале учеснике.

Посебно смо поносни што овом приликом можемо да се похвалимо освојеним првим местом за образовни профил бравар, које је освојио баш ученик наше школе Ковани Дилбер.

Честитамо Дилберу у име целе школе и свих запослених, поносни на овај велики успех! Браво!

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА