Упркос пандемији корона вируса ИДЕА караван је и ове године, у уторак 22. децембра 2020. године, посетио нашу школу и том приликом уручио нашим запосленима пакетиће намењене за ученике наше школе. Захваљујући друштвено одговорној акцији „Волимо празнике јер волимо једни друге“ коју годинама уназад организује трговински ланац ИДЕА који послује у оквиру компаније Меркатор-С, ученици наше школе ни ове године нису изостављени из акције поделе пакетића.
У понедељак 28. децембра 2020. године на адресу наше школе стигао је и други контигент новогодишњих пакетића који је за наше ученике спремио Црвени крст Чукарица који сваке године обрадује наше ученике за сваку свечану прилику.

Након што су сви пакетићи пристигли у школу, сви запослени приступили су темељним припремама пошиљки које су кренуле ка свим ученицима наше школе, како би свако, баш свако од њих за новогодишње празнике добио пакетић. Школским комбијем пакетићи су уручени ученицима из Умке, Барича, Обреновца, Барајева, Мељака, Вранића, Београда, ученицима из Дома за децу и младе Сремчица као и ученицима из Центра за заштиту одојчади, деце и омладине Звечанска. Ученицима наше школе који живе на територији целе Србије новогодишњи пакетићи послати су поштом, те је свако од њих пренео радосне вести да су пакетићи у њиховим домовима и рукама. 

Свим ученицима наше школе, њиховим родитељима и целим породицама као и другим законским заступницима ученика, Центрима за социјални рад као и установама са којима наша школа сарађује током читаве школске године у име читавог колектива Школе за основно и средње образовање са домом „Свети Сава“, Умка желимо срећне новогодишње и божићне празнике!

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА