Посебан доживљај за ученике наше школе овог месеца био је одлазак на највећу и најбољу Дизвнијеву представу „Чаролија на леду“ у београдској Штарк арени 2. новембра 2019. године. За већину ученика ово је било прво искуство ове врсте, најпре посета највећој арени, а посебно спектакл овог типа, јунаци из цртаног филма оживели су играјући нове приче на леду у спектакуларној атмосфери! 

Мики Маус, Мини Маус, Паја Патак и Шиља припремили су сцену за наступ са талентованим клизачким звездама. Шоу је почео са Вајаном која креће на путовање препуно узбуђења са моћним полубогом Мауијем у авантуру спасавања њеног острва, на коме су открили своје порекло. Магију су приказале и принцезе Ана и Елза и забавни снешко Олаф, певајући задивљујуће песме попут “Сад је крај” и “На лето”. Све је постало фантастично када су Себастијан, његов бенд из морских дубина и Тритонове ћерке направили велике таласе док су представљали Аријел у монтажи поп хитова осамдесетих година XX века. Ту су били и Златокоса и њен пратиоц Флин Рајдер, који у потрази за светлосним лампионима наилазе на групу грубијана из гостионице “Жуто паче”. 

Још и многи други јунаци представили су се у овој нестварној чаролији на леду и улепшали данашњи, али и бројне надолазеће дане свих ученика који су присуствовали Дизнијевој чаролији, и засигурно ће памтити ово искуство дуго, дуго времена!

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА