Обележили смо школску славу а уједно и дан школе „Свети Сава“. У петак 26. јануара у 12 часова приређена је свечаност. Ученици чланови хорске секције отпевали су Химну Светом Сави, а затим су ученици чланови драмско-рецираторске и ритмичко-фолклорне секције извели Светосавску приредбу за све присутне госте и ученике.

Након приредбе, приређен је коктел и закуска за бројне госте и званице, између осталих представници Општине Чукарица, Удружења грађана Умке, Дома здравља „Симо Милошевић“ Умка, Црвени Крст Чукарица, Установе за децу и младе Сремчица, бројних центара за социјални рад као и многи други пријатељи и донатори школе, родитељи и породице ученика који ће присуствовати данашњој свечаности.

У суботу 27. јануара у 9 часова организован је одлазак ученика на литургију у цркви и освештење славског колача. У 12 часова за све ученике и запослене организован је свечани ручак у трпезарији школе.

Ученицима су подељени пакетићи, а сталним сарадницима, донаторима и пријатељима школе директорка Љиљана Вукошић уручила је захвалнице.

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА